Lataa

Rustiikkinen Aspen-sarja, joka ihastuttaa rouheudellaan

Aspen sarjan kauniit tuotteet ihastuttavat rouhean rustiikkisella ilmeellään. Sarjaan kuuluu ruokapöytä, kaksi eri kokoista sohvapöytää, vitriini, senkki sekä tv-taso. Tuotteet ovat valmistettu kierrätetystä havupuusta. Huonekalujen pinta on vahattu ja kalusteissa näkyy ajan patina.

Kierrätetty havupuu materiaalina:

Jotta olisit tyytyväinen hankintaasi, haluamme kertoa lisää tuotteessa käytetystä puusta. Puu on elävä materiaali. Halkeamat kuuluvat tämän huonekalun ominaisuuksiin. Halkeamat voivat olla jopa 10 mm leveitä ja 1 m pitkiä. Suosittelemme kulutuspintojen, esimerkiksi pöydän ja säilytyskalusteiden kansien, säännöllistä vahausta.
Käytä väritöntä huonekaluille tarkoitettua vahaa ja noudata pakkauksen käyttöohjetta.

Aspen huonekalut ovat valmistettu käsin, vanhoista kiinalaisista puretuista rakennuksista uusiokäyttöön kerätyistä puutavaroista. Tämän vuoksi jokainen huonekalu on ainutlaatuinen niin puusyykuvioltaan kuin iältäänkin. Halkeamat, kolhut ja erilaiset jäljet ovat tietoinen osa tämän malliston ominaisuuksia ja niistä välittyy
ainutlaatuisen  ja rustiikkinen tunnelma. Halkeamat ja jäljet muuttuvat ja liikkuvat ajan myötä ilman lämpötilan ja kosteuden vaihdellessa. Nämä erot ovat selvästi näkyvissä eri vuodenaikoina. Paksut lankut pöytätasojen pinnassa "elävät" ja tämä on osa tuotteen luonnollista charmia. Muutokset eivät siis tarkoita, että
tuotteessa olisi vika, vaan ne välittävät tähän mallistoon kuuluvaa tunnetta ja tyyliä.

Laskeva
Laskeva
 1. Aspen senkki 183*46*76 cm, vanha harmaa
  999,00 €

  osamaksu alk. 42,41 €/kk

  Leveys 183 cm

  Syvyys 46 cm

  Korkeus 76 cm

  Massiivinen ja tukeva Aspen senkki kätkee sisälleen runsaasti säilytystilaa. Tyylikkäissä Aspen kalusteissa näkyy ajan patina. Huonekalut ovat valmistettu kierrätetystä havupuusta, tuotteiden pinta on vahattu.

  Varastossa
  Toimitus 2-5 arkipäivää
 2. Aspen TV-taso 160
  699,00 €

  osamaksu alk. 31,63 €/kk

  Leveys 160 cm

  Syvyys 40 cm

  Korkeus 50 cm

  Tyylikkäissä Aspen kalusteissa näkyy ajan patina. Huonekalut ovat valmistettu kierrätetystä havupuusta, tuotteiden pinta on vahattu.

 3. Aspen vitriini 2 ovinen 115*40*213 cm, vanha harmaa
  1 699,00 €

  osamaksu alk. 67,57 €/kk

  Leveys 115 cm

  Syvyys 40 cm

  Korkeus 213 cm

  Tyylikkäissä Aspen kalusteissa näkyy ajan patina. Huonekalut ovat valmistettu kierrätetystä havupuusta, tuotteiden pinta on vahattu.

Laskeva