Lataa

Sisäpuutarha on vesiviljelyyn perustuva kätevän kokoinen ja kaunis pieni puutarha keittiössäsi. Nykyään suureen suosioon etenkin Pohjoismaissa kivunnut vesiviljely on helppoa ja mielenkiintoista. Menetelmä perustuu vesiviljelyjärjestelmässä kierrätettävään ravinteikkaaseen veteen, jonka ansiosta kasvit, marjat ja yritit kasvavat todella tehokkaasti. Aloita uusi mielenkiintoinen harrastus ja perusta oma keittiöpuutarha, josta saat tuoretta ja terveellistä ravintoa kätevästi ympäri vuoden. Tilaa oma sisäpuutarhasi kätevästi verkosta. Voit maksaa ostoksen vaikkapa 12 kuukauden korottomalla osamaksulla.

Laskeva
Laskeva
 1. Click and crow keittiöpuutarha mansikka kasvatusvalolla
  139,00 €

  osamaksu alk. 11,50 €/kk

  NASA:n innoittama huipputeknologia tekee kasvattamisesta helppoa! Teknologia perustuu kasvien luonnolliseen kasvuun määperässä. Laite annostelee kasveille juuri oikean määrän vettä, happea ja ravinteita. Sensorit mittaavat olosuhteita koko ajan. Sinun tarvitsee vain lisätä vettä noin kerran kuussa.

  Makea ja maukas marja sopii aamupalalle, jälkiruokiin, naposteltavaksi, koristeeksi. Verso 1-3vko, täysikokoinen 4-8kk, kesto 6-14kk

  Toimii 4xAA paristoilla, paristojen kesto 8-12kk. Kasvatusvalo toimii verkkovirralla. Takuu 12kk.

  Varastossa
  Toimitus 2-4 arkipäivää
Laskeva