Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää Veken Kaluste Oy

Kilpailun palkintoina arvotaan kaksi Ave Smart tasapainoskootteria 36V. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden arpoa palkinnon uudelleen, mikäli arvottua voittajaa ei tavoiteta 72 tunnin sisällä yhteydenotosta.

Kilpailuaika on 18.5.2016 – 12.6.2016.

Arvontaan osallistutaan osoitteessa www.vekenkaluste.fi täyttämällä arvontalomake. Arvontaan osallistuvat kaikki osallistumisaikana arvontalomakkeen asianmukaisesti täyttäneet. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Osallistujat vastaavat kaikista kustannuksistaan, jotka liittyvät tähän arvontaan osallistumisesta ja palkintojen vastaanottamisesta. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Veken kaluste Oy vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta.

Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää myös sähköiseen suoramarkkinointiin, jos osallistuja on antanut tähän suostumuksensa. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla rekisteriselosteesta.

Palkinnon arvonta suoritetaan kaikkien vastaajien kesken 20.6.2016 mennessä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa näitä sääntöjä. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

 Palkinnon arvo on 369 euroa.