Eimi perinteinen keinutuoli

Suomessa koivusta valmistettu perinteinen Eimi keinu.

Muita samasta tuoteryhmästä

Ben keinutuoli ruskea polyrottinki

119,00 €

179,00 €

Onni keinutuoli
399,00 €
Dixie keinutuoli

340,00 €

430,00 €

Indix keinutuoli

349,00 €

490,00 €

679,00 €
Kuljetus ulko-ovelle koko Suomeen 29 €

* Vaaditut kentät

Tuotekuvaus

Perinteinen Suomessa valmistettu Eimi keinutuoli

Niin moni jo 40 vuotta sitten, voit sinäkin rauhoittua täydellisesti tässä klassikossamme, teetpä ristikkoa, nukutat lastasi tai lepäät muuten vain. Säännöllinen keinutuolilla keinuminen sopii vartalon ja etenkin vatsalihasten kunnossa pitoon.

Mitat:

 • Leveys 63 cm
 • Syvyys 104 cm
 • Korkeus 106 cm
 • Istuinsyvyys 48 cm
 • Istuinkorkeus 47 cm
 • Istuinleveys 44 cm
 • Selkänojan korkeus istuinosasta 77 cm
 • Jalkojen kokonaispituus 108 cm

Tekniset tiedot

 • Materiaalina koivu ja koivuvaneri.
 • Pintä käsittely riippuen väristä, maalattu, petsattu tai lakattu.
 • Paino 13,5 kg.

Toimitus:

 • Toimitetaan valmiiksi kasattuna.

 

PILKUNTARKKAA PUUSEPÄNTYÖTÄ.

Eimi-keinun istuinosan viimeistelyssä näkyy omien puuseppiemme kädenjälki. Tiedämme, että puu on materiaali, joka elää ilman kosteuden vaihdellessa. Siksi istuinosan ja pinnojen puut lajitellaan tuolikohtaisesti puun syykuvioiden ja värisävyjen mukaan. Näin yksittäisten osien eläminen on mahdollisimman samansuuntaista. Lopputulos on pinnaltaan ja väriltään 
tasainen - kuin yhdestä puusta veistetty.

Kestävyys- ja lujuusominaisuuksiltaan ihanteellinen täyskoivuvaneri kestää kulutusta ja taivutusta massiivipuuta paremmin. Siksi Eimi-keinun jalakset on valmistettu suomalaisesta täyskoivuvanerista. Jalakset säilyttävät kaarevan muotonsa kovassakin kulutuksessa ja ne kestävät ajan hammasta sukupolvelta seuraavalle.

Jokainen osa viimeistellään käsin ennen kasausta. Kasausvaiheessa kappaleet vielä tarkistetaan ja lajitellaan niin, että saman keinun osat ovat keskenään mahdollisimman saman­näköisiä. Myös kasaus on käsityötä.

Kasattu keinu pintakäsitellään vähintään kahteen kertaan. Pintakäsittelykertojen välillä keinu välihiotaan - jälleen käsin. Suuri käsityön osuus tuotannossa takaa hyvän laadun, sillä mahdolliset virheet havaitaan ja pystytään poistamaan jo tuotantovaiheessa.

LIITOS JOKA PITÄÄ.

Eimin keinuissa käytetään Eimi-liitosta, jossa pyöreät kappaleiden pinnat kalibroidaan mittatarkoiksi puristamalla. Pinnan puristettu pää liimataan säänkestävällä liimalla halkaisijaltaan täsmälleen samansuuruiseen reikään. Liitoksessa puu elävänä, kimmoisana materiaalina pyrkii palautumaan, jolloin liitos kiristyy entisestään.

Osien syiden suunnat huomioidaan liitoksessa, jolloin osien eläminen on mahdollisimman yhdenmukaista. Saumojen väleissä ei ole lakkaa tai muita pinnankäsittelyaineita, joten liitokset pysyvät tiiviisti paikoillaan. Selkänojien sivutolpat liitetään istuimeen varmoin ja tukevin kiilaliitoksin.

 

Svea Osamaksu logo

Osta heti ja maksa myöhemmin osissa

Veken Kaluste tarjoaa yhteistyössä Sveawebpay-järjestelmän kanssa helpon ja edullisen korottoman osamaksun. Jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa ostoksillesi.

Osamaksulla alkaen 30,91 € /kk

Rahoitettava summa 679,00 €
3 kk osamaksu * korko 0%, avausmaksu 9,90 €, laskutuslisä 6,50 €/kk 232,83 € / kk
6 kk osamaksu * korko 0%, avausmaksu 9,90 €, laskutuslisä 6,50 €/kk 119,67 € / kk
12 kk osamaksu * korko 0%, avausmaksu 9,90 €, laskutuslisä 6,50 €/kk 63,08 € / kk
24 kk osamaksu korko 9.8%, avausmaksu 9,90 €, laskutuslisä 6,50 €/kk 40,34 € / kk
36 kk osamaksu korko 9.8%, avausmaksu 9,90 €, laskutuslisä 6,50 €/kk 30,91 € / kk